A Videotonnál vendégeskedtünk!

2013.05.03 07:00

 2013. május 3-án, pénteken a VVSE U-11-es csapata Székesfehérvárra utazott.

07.00 órakor indultunk, majd 10.00-11.15 óra között Németh János, a Videoton FC Utánpótlásának Technikai Vezetője bemutatásában a Videoton FC Sóstói Stadionját és a hozzá tartozó létesítményeket tekintettük meg. Felmehettünk a stadion gyepére, VIP páholyba, melyekről több fényképet is készítettünk.

Találkoztunk Kovács Istvánnal is. Vele is több fotó készült.

Ezt követően rövid látogatást tettünk a Vidi Shopba, majd a  Videoton Étteremben fogyasztottuk el ebédünket. 

14.00-15.15 óra között közösen edzettünk a Videoton FC U-11-es csapatával. Edzés után közös fotó készült a nagyjából ugyanabba a korosztályba tartozó sportolókról és edzőjükről, Borsányi Istvánról.

Ezt követően  velük kiegészülve ismét átmentünk a stadionba.... Míg a mérkőzést "csak"  megtekintők a nézőtéren foglaltak helyet, mi a Stadion "Bekísérő" öltözőjében újabb örömteli percekre készültünk. Videoton mezbe öltöztünk - ki fehérbe, ki piros-kékbe - hiszen 16.50-kor a Vasvár VSE  U-11-es csapata (kiegészülve a délutáni edzőpartnerekkel) kísérte be a pályára a mérkőzés előtt a Videoton FC és az MTK csapatait a Sóstói Stadion gyepére. Szereplésünkről videófelvétel készült és a Sport 1 adásában is szerepeltünk.  

A bekíséréskor a hangosbemondóban ismertették, hogy a Vasvár VSE U-11-es csapata kísérte be a csapatokat, valamint azt is, hogy városunk a Videoton FC középpályásának, Kovács Istvánnak is a szülővárosa. Azt is bemodta a műsorközlő, hogy Kovács István is egyesületünkben kezdett ismerkedni a labdarúgás alapjaival.  Ezt követően, amikor még pályán voltunk,  Kovács Istvánt - Pityust -  díjazták is. Ő kapta az  ARANYALMA DÍJ-at, mivel Ő lett a 2012-es év legjobb utánpótláskorú sportolója.

Amikor lejöttünk a pályáról, a nézőtérről óriási tapsot kaptunk. 

Ezután visszaöltöztünk és megnéztük a mérkőzést. A visszaöltözésünk közben a Vidi, Mitrovic találatával  vezetést szerzett. Igaz, hogy a gólt mi nem láttuk, de az egész napos élménysor kárpótolt minket mindenért.

Aztán a nézőtérről figyeltük az eseményt, ami Nikolic 84. percben szerzett góljával 2-0-as Videoton sikert hozott. 

Ezután a hazutazás következett, ami az aznap szerzett élményeknek köszönhetően hangulatosra és hangosra sikeredett, hiszen végig-énekeltük az utat.

 

Bővebben:

Lásd a "Rólunk" című blokkot és a "fényképgalériá"-t